fredag 22 mars 2013

Älskade hus!

Jag gillar hus väldigt mycket. Alla olika former, färger och material på fasader ger mig massor av inspiration. Sen har vi alla tak och dörrar, fönster. Ja, ni fattar säkert vad jag pratar om.

Hur som helst så ville jag göra något med hus och då föll det sig så att månadens utmaning hos Scrap-Perra hade en layout som passade perfekt. Äntligen fick jag tummen ur och började göra hus i min art journal. Jag har kollat en massa på nätet och hittat inspiration här och där och framför allt hos min största inpirationskälla Cathy Bluteau som är fantastiskt duktig!

Jag är sååå himla nöjd med denna som hittills är min favorit :)

 
 
Ha en riktigt trevlig helg!

lördag 9 mars 2013

Pokerfacet i min art journal

Det finns ett ansikte jag saknar. Det utan uttryck... pokerfacet. Jag har alla andra ansikten och tyvärr visar jag dem alltför lätt, i situationer då jag bättre behövt ett pokerface. Jag HATAR att alla kan läsa mig som en öppen bok, det är precis hopplöst att försöka dölja något, ALLA ser precis vad jag tycker ändå.

Hur gör man? Kan man köpa ett pokerface någonstans? I så fall gör jag det lätt.. idag... direkt.



fredag 8 mars 2013

Doodle in squares

Nu har jag precis gått en ny kurs för Cathy Bluteau på Creative Workshops. Denna gång tog jag doodlandet ett steg till. Eller snarare så lärde jag mig att doodla på ett annat sätt, i fyrkanter (Doodle in squares). Jag är inte klar med kursen men mitt första alster blev så här.


Det var riktigt kul att skapa ett litet konstverk i alla fyrkanter som dök upp. Eller i nästan alla, jag lät några vara tomma annars skulle det kanske blivit lite för rörigt. Lärde mig också hur man ritade blommor och det var ju inte så svårt.

Ha en fortsatt trevlig helg! Själv håller jag på att kurera mig från influensan/förkylningen som jag dragits med i en vecka nu.