lördag 29 januari 2011

Dunbollar och löpning

Tänkte att jag skulle ställa upp i Svensk Scrapbookings LO skisstävling för januari. Det var tydligen fler som tänkte så eftersom det har lämnats in inte mindre än 60 bidrag hittills!!! Fat chance of winning... Men jag fick i alla fall en LO gjord och det var ju kul.

Vårt fågelbord har ibland besök av dessa små söta dunbollar. Stjärtmesar heter de och det tycker jag är lite taskigt. De borde rätt och slätt heta Dunbollar. Tycker jag. Skissen var enkel och ren och det gillar jag.



Jag har dessutom, det nya året till ära, skaffat mig en ny sysselsättning. Eller återupplivat en gammal sysselsättning kanske jag ska säga. Och den började redan i slutet av förra året. Jag har tagit upp löpningen igen. Det känns jättekul och jag är sååå inspirerad! Har i januari hunnit avverka 71 km vilket är riktigt bra för att vara mig. Farten ska vi nog inte prata så mycket om, men mitt mål att faktiskt ta mig ut och springa mina 8 km några gånger i veckan har faktiskt hållit än så länge. Och jäkligt kul är det! Jag har till och med anmält mig och maken till Premiärmilen i Stockholm den 27 mars. Kan vara bra att ha något att träna inför.

Jag känner mig riktigt inspirerad att ta tag i pysslandet igen också. Det har varit väldans mycket att göra på jobbet i januari och på den privata fronten också, men nu kanske det blir lite lugnare igen och jag får lite tid över.

Kramar!

tisdag 11 januari 2011

Nytt år, nya tag

Jul = Avklarad
Nyår = Avklarad
Ledighet = Avklarad

Återstår = en himla massa arbetsdagar till Påsk :)

Ljuset börjar återkomma igen, har ni märkt det? Det är så himla skönt att mörkret håller sig borta lite längre för varje dag som går. Jag är helt säker på att det blir en vår även i år :)

Jag har börjat mitt pysselår med att tänka lite nytt. Jag har därför provat att göra en massa kort UTAN motivstämplar och så har jag använt mig av "rena" linjer, typ kvadrater och cirklar. Så här kommer en drös kort av den sorten. Nu borde jag kanske även variera mig vad gäller färgval men där har jag svårare. Håller mig ännu mest till grönt, rosa och brunt. Men jag har försökt... det har jag.

Var bara tvungen att göra ett kort med mina ugglepapper igen. Vet inte vad det är med ugglor men jag gillar dem :)

Här har jag använt min Fiskars cirkelskärare eller vad det heter. Den där som skär ut från mallar. Gick ju även bra att skära ut ett hjärta efter några mer eller mindre misslyckade försök. En cirkel, hjärtat och textstämpeln är monterade på 3d-kuddar.

Okej då... ytterligare ett ugglekort ;)

Se där! Ett BLÅTT kort för att variera mig lite i alla fall. Cirklarna sitter på 3d-kuddar. Grattisstämpeln är en ny favorit. Den är stämplad med denimblå embossing.

Och som avslutning ett romanstiskt fönsterkort som ska ges bort till en mycket nära vän som snart fyller år (fick sudda ut namnet eftersom jag misstänker att hon kanske ser detta inlägg).




Idag är jag ledig så snart ska jag ut på en löprunda på väldigt hala vägar. Följer upp det med ett besök hos sjukgymnasten för att sedan besöka min sjuka pappa som inte alls mår bra just nu :(

Kramar till er alla!