måndag 25 oktober 2010

Två LOs och några kort

Lååååångt uppehåll igen. Ja... så är det.

Här kommer i alla fall det lilla jag pysslat ihop de senaste veckorna. Det blir inte mycket skapat nu för tiden, men det blir ändå lite att vara stolt över. Två LOs har jag gjort och det beror på att jag blev inspirerad på den jättetrevliga scrapträffen på Mixen som Mia ordnat igen. Hon hade fixat allt helt perfekt som vanligt. Massor med gott fika och god lunch. Jättebra tävlingar och superfina priser. Hon sålde lotter också och jag köpte en helt bunt och vann... ingenting. Det som var lite roligare var att jag faktiskt VANN LO-utmaningen, trots att det var inte mindre än 17 jättefina bidrag! Superkul och jag behövde verkligen den boosten.

Den här LOn gjorde jag av bara farten när jag vunnit med den andra på träffen. Pappret på denna är ifrån vinsten jag fick. Hade ett mysigt foto på sonen när han var runt åtta månader gammal och det var massor med blandade färger på fotot och lite svårt att veta vilka av dem jag skulle ta upp. Men med detta papper löste det sig av sig självt. Blommorna är rub-ons och titeln bokstäver från diverse "färdiga" alfabet. Hjärtana längst ner på pappret är utstansade.

Och här är LOn jag vann med! Två underbara foton på dottern när hon var kanske sex månader gammal. Jag tyckte pappret var perfekt och titeln stod redan färdigtryckt. Jag bara förstärkte den med glitterstickles. Skissen var enkel och kul att skapa efter.

Detta kort är en beställning. Det skulle vara i höstiga färger och det lyckades jag med. Trädet är en stämpel som jag använt tidigare men den här gången stansade jag ut små cirklar som jag 3d-lackade. Ganska fin effekt faktiskt.

Här är ett kort till en av makens kusiner som fyllde 50 år i dagarna.

Här kommer två bröllopskort på raken. Väldigt lika. Så lika så att man nästan tror att det är samma, men läs på namnen så ser ni att de är till olika par :) Gillade layouten så därför gjorde jag det lätt för mig och gjorde likadana när beställningarna damp ner med en veckas mellanrum.




Känner faktiskt för att göra fler LOs nu. Mina en-gång-i-månaden-BOM-LOs kom av sig totalt redan efter två månader. Kanske ska ta upp den tråden igen. Eller inte. Får se hur det blir med den saken.
Kram till er alla!